Sacrus

Апарата «Sacrus» премахва прищипване на седалищния нерв, болка в областта на таза и основата на черепа

за 2 седмици.

Sacrus (Сакрус) – единственото устройство за ефективно домашно лечение на прищипване на седалищния нерв, болка в кръста, таза и главоболие. Водещите остеопати препоръчват да закупите това устройство за корекция на гръбначния стълб.
Пазете се от фалшификати и не купувайте от неофициални дилъри (гаранцията няма да важи).
Цените са без ДДС.
 

Лекуване на

проблемна област

Принцип на действие

Sacrus

Отстраняване на болката

Пренапрегнати мускули на гърба, шията, долната част на гърба са причината за болка, появата на хернии, изпъкналости, остеохондроза и защипване на седалищния нерв. Sacrus елиминира мускулния спазъм и центрира позицията на кръста, елиминирайки източника на болка в долната част на гърба и таза.

Процедурите помагат за облекчаване на болката, коригират стойката и възстановяват нормалната лекота в гърба.

Корекцията на кръста

Oснова за възстановяването на гръбначния стълб. Sacrus въздейства в областа на кръста, като елеминира 76% от дисфункциите в областа на таза и долните крайници. Освен това, въздействито, чрез рефлекторните зони подобрява нервната импулсация към вътрешните органи и кръвообращението на органите в малкия таз. 

Никога не е късно да си помогнете!

Облекчаване на стреса

Отрицателните емоции и стресът са запечатват в мускулите на гърба. Това се потвърждава от множество изследвания в областта на психосоматиката. Sacrus отпуска мускулите на кръста и Ви позволява да се отървете от стреса и негативността.

В някои случаи релаксацията е толкова силна, че човек изпитва катарзис.

Разтягане на гръбначния стълб

Апарата Sacrus е в състояние леко да разтегне гръбначния стълб. Това ще намали натоварването на междупрешленните дискове и ще им позволи да започнат да се възстановяват. Разтягането на гръбначния стълб е процедура препоръчвана от водещите остеопати.

Гръбнакът е в състояние да се възстанови, просто трябва да му помогнете.

Механизъм на действие на

Sacrus

Регулярните процедури са

способни не само да премахнат натрупаното напрежение в прешлените и дисковете.

Над 68% от хората

не чувстват вече съществуващи заболявания в гръбначния стълб

Започнете лечението на гръбначния стълб сега, за да предотвратите по-нататъшното развитие на съществуваща изпъкналост, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите.

В крайна сметка пренебрегваните случаи се лекуват много по-трудно, а понякога и с операция.

Sacrus - това не е само комплексна терапия, но и друго качество на живот.

Облекчаване на стреса и умората – наслаждавайте се на живота.

В кои случаи помага апарата

Sacrus

Устройството за корекция на гръбначния стълб Sacrus е уникална методика за коригиране на проблеми с гръбначния стълб, гърба и шията в домашни условия.

Защо Sacrus е

най-доброто решение?

Sacrus струва по-малко от терапия при професионален, мануален терапевт. Мануалните терапии или остеопатите (струват по 100 лева на сеанс!).

Sacrus в пъти ще намали разходите Ви за лекари. И ще Ви даде възможност самостоятелно да отстранявате много дисфункции в гръбначния стълб.

Едни от най-добрите в света. Само няколко медицински тренажори за гръбначния стълб могат да помогнат за постигане на подобен резултат.

Разработени от екип от специалисти. Състоящ се от невролози, физиолози, рехабилитатори и остеопати.

Метод за автогравитационна терапия. Най-важното се заключава в използването на телесното тегло и специалният дизайн на устройствата.

Експресен тест

Оценете своето състояние

Получете безплатна консултация за терапията на дископатия, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите. Оставете ваши координати и наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви съдейства.