Sacrus

Sacrus

Апарата «Sacrus» премахва прищипване на седалищния нерв, болка в областта на таза и основата на черепа

за 2 седмици.

Sacrus (Сакрус) – единственото устройство за ефективно домашно лечение на прищипване на седалищния нерв, болка в кръста, таза и главоболие. Водещите остеопати препоръчват да закупите това устройство за корекция на гръбначния стълб.
Пазете се от фалшификати и не купувайте от неофициални дилъри (гаранцията няма да важи).
Цените са без ДДС.
 

Лекуване на

проблемна област

Принцип на действие

Sacrus

icon-1

Отстраняване на болката

Пренапрегнати мускули на гърба, шията, долната част на гърба са причината за болка, появата на хернии, изпъкналости, остеохондроза и защипване на седалищния нерв. Sacrus елиминира мускулния спазъм и центрира позицията на кръста, елиминирайки източника на болка в долната част на гърба и таза.

Процедурите помагат за облекчаване на болката, коригират стойката и възстановяват нормалната лекота в гърба.
icon-2

Корекцията на кръста

Oснова за възстановяването на гръбначния стълб. Sacrus въздейства в областа на кръста, като елеминира 76% от дисфункциите в областа на таза и долните крайници. Освен това, въздействито, чрез рефлекторните зони подобрява нервната импулсация към вътрешните органи и кръвообращението на органите в малкия таз. 

Никога не е късно да си помогнете!
icon-3

Облекчаване на стреса

Отрицателните емоции и стресът са запечатват в мускулите на гърба. Това се потвърждава от множество изследвания в областта на психосоматиката. Sacrus отпуска мускулите на кръста и Ви позволява да се отървете от стреса и негативността.

В някои случаи релаксацията е толкова силна, че човек изпитва катарзис.
icon-4

Разтягане на гръбначния стълб

Апарата Sacrus е в състояние леко да разтегне гръбначния стълб. Това ще намали натоварването на междупрешленните дискове и ще им позволи да започнат да се възстановяват. Разтягането на гръбначния стълб е процедура препоръчвана от водещите остеопати.

Гръбнакът е в състояние да се възстанови, просто трябва да му помогнете.

Механизъм на действие на

Sacrus

Регулярните процедури са

способни не само да премахнат натрупаното напрежение в прешлените и дисковете.

Над 68% от хората

не чувстват вече съществуващи заболявания в гръбначния стълб

Започнете лечението на гръбначния стълб сега, за да предотвратите по-нататъшното развитие на съществуваща изпъкналост, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите.

В крайна сметка пренебрегваните случаи се лекуват много по-трудно, а понякога и с операция.

Sacrus - това не е само комплексна терапия, но и друго качество на живот.

Облекчаване на стреса и умората – наслаждавайте се на живота.

В кои случаи помага апарата

Sacrus

Устройството за корекция на гръбначния стълб Sacrus е уникална методика за коригиране на проблеми с гръбначния стълб, гърба и шията в домашни условия.

Защо Sacrus е

най-доброто решение?

Sacrus струва по-малко от терапия при професионален, мануален терапевт. Мануалните терапии или остеопатите (струват по 100 лева на сеанс!).

Sacrus в пъти ще намали разходите Ви за лекари. И ще Ви даде възможност самостоятелно да отстранявате много дисфункции в гръбначния стълб.

Едни от най-добрите в света. Само няколко медицински тренажори за гръбначния стълб могат да помогнат за постигане на подобен резултат.

Разработени от екип от специалисти. Състоящ се от невролози, физиолози, рехабилитатори и остеопати.

Метод за автогравитационна терапия. Най-важното се заключава в използването на телесното тегло и специалният дизайн на устройствата.

Експресен тест

Оценете своето състояние

Получете безплатна консултация за терапията на дископатия, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите. Оставете ваши координати и наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви съдейства.