Cordus Pro

cordus-pro

«Cordus Pro» лекува болки в шията и гърба.

Еластични върхове за по- голям комфорт.

Cordus Pro (Професионален Кордус) – единственото устройство за ефективно домашно лечение на шията, гърба, долната част на гърба без лекари, мехлеми и допълнително оборудване. Европейски патент. Той отпуска дълбоките мускули на гръбначния стълб и елиминира компресията (натиска) на междупрешленния диск. Еластичните върхове, изработени от термопластичен еластомер с регулиране на индивидуалния мускулен тонус, правят използването му по-удобно.

Пазете се от фалшификати и не купувайте от неофициални дилъри (гаранцията няма да важи).
Цените са без ДДС.
 

Лекуване на

проблемна област

Принцип на действие

Cordus Pro

icon-1

Отстраняване на болката

Пренапрегнати мускули на гърба, шията, долната част на гърба са причината за болка, появата на хернии, изпъкналости и остеохондроза. Cordus Pro облекчава спазъма и тонизира мускулите, елиминирайки източника на болка в гърба, шията и долната част на гърба. Еластичните върхове с индивидуална настройка дават максимален комфорт.

Мускулното напрежение се облекчава поради активирането на проприорецепторите и мекото разтягане.
icon-2

Разтягане на гръбначния стълб.

Cordus Pro е в състояние леко да разтегне гръбначния стълб. Това ще намали натоварването на междупрешленните дискове и ще им позволи да започнат да се възстановяват. Разтягането на гръбначния стълб е процедура, препоръчвана от водещите остеопати..

Гръбнакът е в състояние да се възстанови, просто трябва да му помогнете. 
icon-3

Облекчаване на стреса

Отрицателните емоции и стресът са запечатват в мускулите на гърба. Това се потвърждава от множество изследвания в областта на психосоматиката. Cordus Pro отпуска мускулите, освобождавайки запечатаната негативна енергия и стрес. Редовните упражнения могат да намалят нервното напрежение.

В някои случаи релаксацията е толкова силна, че човек изпитва катарзис.
icon-4

Комплексен подход и укрепване на резултата.

За забележим резултат е необходимо да се работи с целия гръбначен стълб. Гръбнакът в долната част на гърба и кръста е свързан с шийния отдел. Не можете да лекувате само една зона. Cordus Pro е предназначен за лечение на всички части на гръбначния стълб. След терапевтичния сеанс, трябва да изпълните укрепващи упражнения (те са описани в инструкциите).  

Да си помогнеш никога не е късно!

Механизъм на действие на

Cordus Pro

Регулярните процедури са

способни не само да премахнат натрупаното напрежение в прешлените и дисковете.

Над 68% от хората

не чувстват вече съществуващи заболявания в гръбначния стълб

Започнете лечението на гръбначния стълб сега, за да предотвратите по-нататъшното развитие на съществуваща изпъкналост, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите.

В крайна сметка пренебрегваните случаи се лекуват много по-трудно, а понякога и с операция.

Cordus Pro - това не е само комплексна терапия, но и друго качество на живот.

Облекчаване на стреса и умората – наслаждавайте се на живота.

В кои случаи помага апарата

Cordus Pro

Устройството за корекция на гръбначния стълб Cordus Pro е безопасна техника за коригиране на проблеми с гръбначния стълб, гърба и шията в домашни условия.

Защо Cordus Pro е

най-доброто решение?

Cordus Pro струва, колкото два сеанса с професионален, мануален терапевт. Мануалните терапии или остеопатите (струват по 100 лева на сеанс!).

Cordus Pro в пъти ще намали разходите Ви за лекари. И ще Ви даде възможност самостоятелно да отстранявате много дисфункции в гръбначния стълб.

Един от най-добрите в света. Само няколко медицински тренажори за гръбначния стълб могат да помогнат за постигане на подобен резултат.

Разработен от екип от специалисти. Състоящ се от невролози, физиолози, рехабилитатори и остеопати.

Метод за автогравитационна терапия. Най-важното се заключава в използването на телесното тегло и специалният дизайн на устройството.

Експресен тест

Оценете своето състояние

Получете безплатна консултация за терапията на дископатия, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите. Оставете ваши координати и наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви съдейства.