Cordus

Апарата «Cordus» отстранява болки в шията, гърба, кръста 

за 2 седмици.

Cordus (Кордус) – единственото устройство за ефективно домашно лечение на шията, гърба, долната част на гърба без лекари, мехлеми и допълнително оборудване. Европейски патент. Той отпуска дълбоките мускули на гръбначния стълб и елиминира компресията (натиска) на междупрешленния диск.

Пазете се от фалшификати и не купувайте от неофициални дилъри (гаранцията няма да важи).
Цените са без ДДС.
 

Лекуване на

проблемна област

Принцип на действие

Cordus

Отстраняване на болката

Пренапрегнати мускули на гърба, шията, долната част на гърба - причина за болка, появата на хернии, изпъкналости и остеохондроза. Cordus облекчава спазъма и тонизира мускулите, елиминирайки източника на болка в гърба, шията, долната част на гърба. Еластичните върхове с индивидуална настройка дават максимален комфорт.

Мускулното напрежение се облекчава поради активирането на проприорецепторите и мекото разтягане.

Издърпване на гръбначния стълб.

Cordus е в състояние леко да разтегне гръбначния стълб. Това ще намали натоварването на междупрешленните дискове и ще им позволи да започнат да се възстановяват. Разтягането на гръбначния стълб е процедура, препоръчвана от водещите остеопати.

Гръбнакът е в състояние да се възстанови, просто трябва да му помогнете. 

Облекчаване на стреса

Отрицателните емоции и стресът са запечатват в мускулите на гърба. Това се потвърждава от множество изследвания в областта на психосоматиката. Cordus отпуска мускулите, освобождавайки запечатаната негативна енергия и стрес. Редовните упражнения могат да намалят нервното напрежение.

В някои случаи релаксацията е толкова силна, че човек изпитва катарзис.

Комплексен подход и укрепване на резултата.

За забележим резултат е необходимо да се работи с целия гръбначен стълб. Гръбнакът в долната част на гърба и кръста е свързан с шийния отдел. Не можете да лекувате само една зона. Cordus е предназначен за лечение на всички части на гръбначния стълб. След терапевтичния сеанс, трябва да изпълните укрепващи упражнения (те са описани в инструкциите). 

Да си помогнеш никога не е късно!

Механизъм на действие на

Cordus

Регулярните процедури са

способни не само да премахнат натрупаното напрежение в прешлените и дисковете.

Над 68% от хората

не чувстват вече съществуващи заболявания в гръбначния стълб

Започнете лечението на гръбначния стълб сега, за да предотвратите по-нататъшното развитие на съществуваща изпъкналост, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите.

В крайна сметка пренебрегваните случаи се лекуват много по-трудно, а понякога и с операция.

Cordus - това не е само комплексна терапия, но и друго качество на живот.

Облекчаване на стреса и умората – наслаждавайте се на живота.

В кои случаи помага апарата

Cordus

Устройството за корекция на гръбначния стълб Cordus е безопасна техника за коригиране на проблеми с гръбначния стълб, гърба и шията в домашни условия.

Защо Cordus е

най-доброто решение?

Cordus струва, колкото два сеанса с професионален, мануален терапевт. Мануалните терапии или остеопатите (струват по 100 лева на сеанс!).

Cordus в пъти ще намали разходите Ви за лекари. И ще Ви даде възможност самостоятелно да отстранявате много дисфункции в гръбначния стълб.

Един от най-добрите в света. Само няколко медицински тренажори за гръбначния стълб могат да помогнат за постигане на подобен резултат.

Разработен от екип от специалисти. Състоящ се от невролози, физиолози, рехабилитатори и остеопати.

Метод за автогравитационна терапия. Най-важното се заключава в използването на телесното тегло и специалният дизайн на устройството.

Експресен тест

Оценете своето състояние

Получете безплатна консултация за терапията на дископатия, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите. Оставете ваши координати и наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви съдейства.