Sacrus Phisio

3

Апарата «Sacrus Phisio» премахва прищипване на седалищния нерв, болка в областа на кръста, таза и опашната кост 

при напреднали случаи.

Sacrus Phisio - помага чудесно при запуснати случаи. Ефектът му усилен от вибрацията, дава възможност за отпускане на спазматичните мускули и разтягане на гръбначния стълб. Това позволява да се намали хернията и изпъкналостта, за да се премахне източника на болката. Този тренажор за гръбначния стълб се използва за болка в долната част на тялото и в областта на основата на черепа.

Пазете се от фалшификати и не купувайте от неофициални дилъри (гаранцията няма да важи).
Цените са без ДДС.

ПРОМОЦИЯ - при закупуване на Sacrus Phisio получавате народна рецепта за укрепване на ставите, като подарък!

 

Лекуване на

проблемна област

Принцип на действие

Sacrus Phisio

icon-1

Отстраняване на болката

Пренапрегнати мускули на гърба, шията, долната част на гърба са причината за болка, появата на хернии, изпъкналости, остеохондроза и защипване на седалищния нерв. Sacrus Phisio елиминира мускулния спазъм и центрира позицията на кръста, елиминирайки източника на болка в долната част на гърба и таза.

Процедурите могат да помогнат за коригиране на стойката, намаляване на стреса, подобряване на настроението и бодрост на духа. Вибрацията засилива основния ефект.
icon-2

Разтягане на гръбначния стълб

Апарата Sacrus Phisio е в състояние леко да разтегне гръбначния стълб. Това ще намали натоварването на междупрешленните дискове и ще им позволи да започнат да се възстановяват. Разтягането на гръбначния стълб е процедура препоръчвана от водещите остеопати.

Гръбнакът е в състояние да се възстанови, просто трябва да му помогнете.
icon-3

Облекчаване на стреса

Отрицателните емоции и стресът са запечатват в мускулите на гърба. Това се потвърждава от множество изследвания в областта на психосоматиката. Sacrus Phisio отпуска мускулите на кръста и Ви позволява да се отървете от стреса и негативността.

Вибрацията подобрява лечебния ефект в сравнение с базовия модел.
icon-4

Корекцията на кръста

Корекцията на кръста е основа за възстановяването на гръбначния стълб. Sacrus Phisio въздейства в областа на кръста, като елеминира 76% от дисфункциите в областа на таза и долните крайници. Освен това въздействито, чрез рефлекторните зони подобрява нервната импулсация към вътрешните органи и кръвообращението на органите в малкия таз. 

Никога не е късно да си помогнете!

Механизъм на действие на

Sacrus Phisio

Регулярните процедури са

способни не само да премахнат натрупаното напрежение в прешлените и дисковете.

Над 68% от хората

не чувстват вече съществуващи заболявания в гръбначния стълб

Започнете лечението на гръбначния стълб сега, за да предотвратите по-нататъшното развитие на съществуваща изпъкналост, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите.

В крайна сметка пренебрегваните случаи се лекуват много по-трудно, а понякога и с операция.

Sacrus Phisio - това не е само комплексна терапия, но и друго качество на живот.

Облекчаване на стреса и умората – наслаждавайте се на живота.

В кои случаи помага апарата

Sacrus Phisio

Устройството за корекция на гръбначния стълб Sacrus Phisio е уникална методика за коригиране на проблеми с гръбначния стълб, гърба и шията в домашни условия.

Защо Sacrus Phisio е

най-доброто решение?

Sacrus Phisio струва по-малко от терапия при професионален, мануален терапевт. Мануалните терапии или остеопатите (струват по 100 лева на сеанс!).

Sacrus Phisio в пъти ще намали разходите Ви за лекари. И ще Ви даде възможност самостоятелно да отстранявате много дисфункции в гръбначния стълб.

Едни от най-добрите в света. Само няколко медицински тренажори за гръбначния стълб могат да помогнат за постигане на подобен резултат.

Разработени от екип от специалисти. Състоящ се от невролози, физиолози, рехабилитатори и остеопати.

Метод за автогравитационна терапия. Най-важното се заключава в използването на телесното тегло и специалният дизайн на устройствата.

Параметри на

апарата  Sacrus Phisio

Sacrus Phisio разполага с напълно автоматизиран софтуер. Достатъчно е да включите устройството, чрез бутона за захранване, да го поставите под желания сегмент на гръбначния стълб и Sacrus Phisio ще проведе цялата процедура.

1.Вибрацията с честота 8-15 Hz спомага за пълно отпускане на дълбоките мускули, особено в областта на кръста и шията. Това позволява да се ускори процеса на релаксация на мускулите и връзките и да се премахне техния дисбаланс с по-малък брой процедури. Терапията на проблемните зони става по-комфортна.

2. Вибрацията с честота 20-28 Hz се прилага в края на корекцията на всеки сегмент и възстановява мускулния тонус. Това е необходимо за възстановяване и укрепване на баланса и тонуса на мускулите на гръбначния стълб.

Sacrus Phisio има вградени презареждаеми, акумулаторни батерии, които се зареждат, чрез стандартно зарядно за мобилен телефон в рамките на 3-4 часа. Заряда издържа за 3 седмици или 10 сеанса.

Експресен тест

Оценете своето състояние

Получете безплатна консултация за терапията на дископатия, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите. Оставете ваши координати и наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви съдейства.