Sacrus Phisio

Апарата «Sacrus Phisio» премахва прищипване на седалищния нерв, болка в областа на кръста, таза и опашната кост 

при напреднали случаи.

Sacrus Phisio - помага чудесно при запуснати случаи. Ефектът му усилен от вибрацията, дава възможност за отпускане на спазматичните мускули и разтягане на гръбначния стълб. Това позволява да се намали хернията и изпъкналостта, за да се премахне източника на болката. Този тренажор за гръбначния стълб се използва за болка в долната част на тялото и в областта на основата на черепа.

Пазете се от фалшификати и не купувайте от неофициални дилъри (гаранцията няма да важи).
Цените са без ДДС.

ПРОМОЦИЯ - при закупуване на Sacrus Phisio получавате народна рецепта за укрепване на ставите, като подарък!

 

Лекуване на

проблемна област

Принцип на действие

Sacrus Phisio

Отстраняване на болката

Пренапрегнати мускули на гърба, шията, долната част на гърба са причината за болка, появата на хернии, изпъкналости, остеохондроза и защипване на седалищния нерв. Sacrus Phisio елиминира мускулния спазъм и центрира позицията на кръста, елиминирайки източника на болка в долната част на гърба и таза.

Процедурите могат да помогнат за коригиране на стойката, намаляване на стреса, подобряване на настроението и бодрост на духа. Вибрацията засилива основния ефект.

Разтягане на гръбначния стълб

Апарата Sacrus Phisio е в състояние леко да разтегне гръбначния стълб. Това ще намали натоварването на междупрешленните дискове и ще им позволи да започнат да се възстановяват. Разтягането на гръбначния стълб е процедура препоръчвана от водещите остеопати.

Гръбнакът е в състояние да се възстанови, просто трябва да му помогнете.

Облекчаване на стреса

Отрицателните емоции и стресът са запечатват в мускулите на гърба. Това се потвърждава от множество изследвания в областта на психосоматиката. Sacrus Phisio отпуска мускулите на кръста и Ви позволява да се отървете от стреса и негативността.

Вибрацията подобрява лечебния ефект в сравнение с базовия модел.

Корекцията на кръста

Корекцията на кръста е основа за възстановяването на гръбначния стълб. Sacrus Phisio въздейства в областа на кръста, като елеминира 76% от дисфункциите в областа на таза и долните крайници. Освен това въздействито, чрез рефлекторните зони подобрява нервната импулсация към вътрешните органи и кръвообращението на органите в малкия таз. 

Никога не е късно да си помогнете!

Механизъм на действие на

Sacrus Phisio

Регулярните процедури са

способни не само да премахнат натрупаното напрежение в прешлените и дисковете.

Над 68% от хората

не чувстват вече съществуващи заболявания в гръбначния стълб

Започнете лечението на гръбначния стълб сега, за да предотвратите по-нататъшното развитие на съществуваща изпъкналост, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите.

В крайна сметка пренебрегваните случаи се лекуват много по-трудно, а понякога и с операция.

Sacrus Phisio - това не е само комплексна терапия, но и друго качество на живот.

Облекчаване на стреса и умората – наслаждавайте се на живота.

В кои случаи помага апарата

Sacrus Phisio

Устройството за корекция на гръбначния стълб Sacrus Phisio е уникална методика за коригиране на проблеми с гръбначния стълб, гърба и шията в домашни условия.

Защо Sacrus Phisio е

най-доброто решение?

Sacrus Phisio струва по-малко от терапия при професионален, мануален терапевт. Мануалните терапии или остеопатите (струват по 100 лева на сеанс!).

Sacrus Phisio в пъти ще намали разходите Ви за лекари. И ще Ви даде възможност самостоятелно да отстранявате много дисфункции в гръбначния стълб.

Едни от най-добрите в света. Само няколко медицински тренажори за гръбначния стълб могат да помогнат за постигане на подобен резултат.

Разработени от екип от специалисти. Състоящ се от невролози, физиолози, рехабилитатори и остеопати.

Метод за автогравитационна терапия. Най-важното се заключава в използването на телесното тегло и специалният дизайн на устройствата.

Параметри на

апарата  Sacrus Phisio

Sacrus Phisio разполага с напълно автоматизиран софтуер. Достатъчно е да включите устройството, чрез бутона за захранване, да го поставите под желания сегмент на гръбначния стълб и Sacrus Phisio ще проведе цялата процедура.

1.Вибрацията с честота 8-15 Hz спомага за пълно отпускане на дълбоките мускули, особено в областта на кръста и шията. Това позволява да се ускори процеса на релаксация на мускулите и връзките и да се премахне техния дисбаланс с по-малък брой процедури. Терапията на проблемните зони става по-комфортна.

2. Вибрацията с честота 20-28 Hz се прилага в края на корекцията на всеки сегмент и възстановява мускулния тонус. Това е необходимо за възстановяване и укрепване на баланса и тонуса на мускулите на гръбначния стълб.

Sacrus Phisio има вградени презареждаеми, акумулаторни батерии, които се зареждат, чрез стандартно зарядно за мобилен телефон в рамките на 3-4 часа. Заряда издържа за 3 седмици или 10 сеанса.

Експресен тест

Оценете своето състояние

Получете безплатна консултация за терапията на дископатия, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите. Оставете ваши координати и наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви съдейства.