Cordus Vibro

cordus-vibro

Апарата «Cordus Vibro» лекува болки в шията, гърба и кръста 

при силен стрес.

Cordus Vibro – единственото устройство за ефективно домашно лечение на шията, гърба, долната част на гърба без лекари, мехлеми и допълнително оборудване. Помага при силен стрес и други психологически проблеми. 

Пазете се от фалшификати и не купувайте от неофициални дилъри (гаранцията няма да важи).
Цените са без ДДС.
 

Лекуване на

проблемна област

Принцип на действие

Cordus Vibro

icon-1

Отстраняване на болката

Пренапрегнати мускули на гърба, шията, долната част на гърба са причината за болка, появата на хернии, изпъкналости и остеохондроза. Cordus Vibro облекчава спазъма и тонизира мускулите, елиминирайки източника на болка в гърба, шията и долната част на гърба. Еластичните върхове с индивидуална настройка дават максимален комфорт.

Мускулното напрежение се облекчава поради активирането на проприорецепторите и мекото разтягане.
icon-2

Разтягане на гръбначния стълб.

Cordus Vibro е в състояние леко да разтегне гръбначния стълб. Това ще намали натоварването на междупрешленните дискове и ще им позволи да започнат да се възстановяват. Разтягането на гръбначния стълб е процедура, препоръчвана от водещите остеопати.

Гръбнакът е в състояние да се възстанови, просто трябва да му помогнете. 
icon-3

Облекчаване на стреса

Отрицателните емоции и стресът са запечатват в мускулите на гърба. Това се потвърждава от множество изследвания в областта на психосоматиката. Cordus Vibro отпуска мускулите, освобождавайки запечатаната негативна енергия и стрес. Редовните упражнения могат да намалят нервното напрежение.

В някои случаи релаксацията е толкова силна, че човек изпитва катарзис.
icon-4

Комплексен подход и укрепване на резултата.

За забележим резултат е необходимо да се работи с целия гръбначен стълб. Гръбнакът в долната част на гърба и кръста е свързан с шийния отдел. Не можете да лекувате само една зона. Cordus Vibro е предназначен за лечение на всички части на гръбначния стълб. След терапевтичния сеанс, трябва да изпълните укрепващи упражнения (те са описани в инструкциите).  

Да си помогнеш никога не е късно!

Механизъм на действие на

Cordus Vibro

Регулярните процедури са

способни не само да премахнат натрупаното напрежение в прешлените и дисковете.

Над 68% от хората

не чувстват вече съществуващи заболявания в гръбначния стълб

Започнете лечението на гръбначния стълб сега, за да предотвратите по-нататъшното развитие на съществуваща изпъкналост, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите.

В крайна сметка пренебрегваните случаи се лекуват много по-трудно, а понякога и с операция.

Cordus Vibro - това не е само комплексна терапия, но и друго качество на живот.

Облекчаване на стреса и умората – наслаждавайте се на живота.

В кои случаи помага апарата

Cordus Vibro

Устройството за корекция на гръбначния стълб Cordus Vibro е безопасна техника за коригиране на проблеми с гръбначния стълб, гърба и шията в домашни условия.

Защо Cordus Vibro е

най-доброто решение?

Cordus Vibro струва, колкото терапевтичен курс при професионален, мануален терапевт.

Cordus Vibro в пъти ще намали разходите Ви за лекари. И ще Ви даде възможност самостоятелно да отстранявате много дисфункции в гръбначния стълб.

Един от най-добрите в света. Само няколко медицински тренажори за гръбначния стълб могат да помогнат за постигане на подобен резултат.

Разработен от екип от специалисти. Състоящ се от невролози, физиолози, рехабилитатори и остеопати.

Метод за автогравитационна терапия. Най-важното се заключава в използването на телесното тегло и специалният дизайн на устройството.

Параметри на

апарата Cordus Vibro

Cordus vibro - патентован многофункционален апарат за комплексна терапия и разтягане на гръбначния стълб, чрез локално отпускане на паравертебралните мускули и намаляване на изпъкналостите на гръбначния стълб. Той перфектно елиминира болките в гърба и шията, чрез лечението на хернии и остеохондроза на гръбначния стълб.

За разлика от базовия модел - Cordus vibro е с вграденни електроди и оборудван с два допълнителни механизма:
1.Нискоамплитудна вибрация с честота 8-15 Hz за пълно отпускане на дълбоките мускули, особено на шията. Това ускорява процеса на релаксация на паравертебралните мускули и елиминира техния дисбаланс при по-малък брой процедури. Самата процедура става по-удобна дори и при напреднали случаи.
2. Биотоковете с фрактална модулация - подобряват нервната система, облекчават умората, нормализират съня и имат антистрес ефект. Специфичната модулация на биотоковете и фракталната структура с честота 8-30 Hz осигурява синхронизиране на регулаторните процеси, които позволяват на тялото бързо да възстанови функционалното си състояние. Cordus vibro е оборудван с автоматизиран софтуер. Ефективността на методиката за лечение на гръбначния мозък с Cordus Vibro е доказана по време на клинични и научни изследвания (вижте раздела „Видео за специалисти“). Включвайки устройството, чрез бутона за захранване - Cordus vibro ще извърши сам цялата процедура.

Cordus Vibro има вградени презареждаеми, акумулаторни батерии, които се зареждат, чрез стандартно зарядно за мобилен телефон в рамките на 4-5 часа. Заряда издържа за 3 седмици или 10 сеанса.

Експресен тест

Оценете своето състояние

Получете безплатна консултация за терапията на дископатия, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите. Оставете ваши координати и наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви съдейства.