Cordus Vibro

Апарата «Cordus Vibro» лекува болки в шията, гърба и кръста 

при силен стрес.

Cordus Vibro – единственото устройство за ефективно домашно лечение на шията, гърба, долната част на гърба без лекари, мехлеми и допълнително оборудване. Помага при силен стрес и други психологически проблеми. 

Пазете се от фалшификати и не купувайте от неофициални дилъри (гаранцията няма да важи).
Цените са без ДДС.
 

Лекуване на

проблемна област

Принцип на действие

Cordus Vibro

Отстраняване на болката

Пренапрегнати мускули на гърба, шията, долната част на гърба са причината за болка, появата на хернии, изпъкналости и остеохондроза. Cordus Vibro облекчава спазъма и тонизира мускулите, елиминирайки източника на болка в гърба, шията и долната част на гърба. Еластичните върхове с индивидуална настройка дават максимален комфорт.

Мускулното напрежение се облекчава поради активирането на проприорецепторите и мекото разтягане.

Разтягане на гръбначния стълб.

Cordus Vibro е в състояние леко да разтегне гръбначния стълб. Това ще намали натоварването на междупрешленните дискове и ще им позволи да започнат да се възстановяват. Разтягането на гръбначния стълб е процедура, препоръчвана от водещите остеопати.

Гръбнакът е в състояние да се възстанови, просто трябва да му помогнете. 

Облекчаване на стреса

Отрицателните емоции и стресът са запечатват в мускулите на гърба. Това се потвърждава от множество изследвания в областта на психосоматиката. Cordus Vibro отпуска мускулите, освобождавайки запечатаната негативна енергия и стрес. Редовните упражнения могат да намалят нервното напрежение.

В някои случаи релаксацията е толкова силна, че човек изпитва катарзис.

Комплексен подход и укрепване на резултата.

За забележим резултат е необходимо да се работи с целия гръбначен стълб. Гръбнакът в долната част на гърба и кръста е свързан с шийния отдел. Не можете да лекувате само една зона. Cordus Vibro е предназначен за лечение на всички части на гръбначния стълб. След терапевтичния сеанс, трябва да изпълните укрепващи упражнения (те са описани в инструкциите).  

Да си помогнеш никога не е късно!

Механизъм на действие на

Cordus Vibro

Регулярните процедури са

способни не само да премахнат натрупаното напрежение в прешлените и дисковете.

Над 68% от хората

не чувстват вече съществуващи заболявания в гръбначния стълб

Започнете лечението на гръбначния стълб сега, за да предотвратите по-нататъшното развитие на съществуваща изпъкналост, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите.

В крайна сметка пренебрегваните случаи се лекуват много по-трудно, а понякога и с операция.

Cordus Vibro - това не е само комплексна терапия, но и друго качество на живот.

Облекчаване на стреса и умората – наслаждавайте се на живота.

В кои случаи помага апарата

Cordus Vibro

Устройството за корекция на гръбначния стълб Cordus Vibro е безопасна техника за коригиране на проблеми с гръбначния стълб, гърба и шията в домашни условия.

Защо Cordus Vibro е

най-доброто решение?

Cordus Vibro струва, колкото терапевтичен курс при професионален, мануален терапевт.

Cordus Vibro в пъти ще намали разходите Ви за лекари. И ще Ви даде възможност самостоятелно да отстранявате много дисфункции в гръбначния стълб.

Един от най-добрите в света. Само няколко медицински тренажори за гръбначния стълб могат да помогнат за постигане на подобен резултат.

Разработен от екип от специалисти. Състоящ се от невролози, физиолози, рехабилитатори и остеопати.

Метод за автогравитационна терапия. Най-важното се заключава в използването на телесното тегло и специалният дизайн на устройството.

Параметри на

апарата Cordus Vibro

Cordus vibro - патентован многофункционален апарат за комплексна терапия и разтягане на гръбначния стълб, чрез локално отпускане на паравертебралните мускули и намаляване на изпъкналостите на гръбначния стълб. Той перфектно елиминира болките в гърба и шията, чрез лечението на хернии и остеохондроза на гръбначния стълб.

За разлика от базовия модел - Cordus vibro е с вграденни електроди и оборудван с два допълнителни механизма:
1.Нискоамплитудна вибрация с честота 8-15 Hz за пълно отпускане на дълбоките мускули, особено на шията. Това ускорява процеса на релаксация на паравертебралните мускули и елиминира техния дисбаланс при по-малък брой процедури. Самата процедура става по-удобна дори и при напреднали случаи.
2. Биотоковете с фрактална модулация - подобряват нервната система, облекчават умората, нормализират съня и имат антистрес ефект. Специфичната модулация на биотоковете и фракталната структура с честота 8-30 Hz осигурява синхронизиране на регулаторните процеси, които позволяват на тялото бързо да възстанови функционалното си състояние. Cordus vibro е оборудван с автоматизиран софтуер. Ефективността на методиката за лечение на гръбначния мозък с Cordus Vibro е доказана по време на клинични и научни изследвания (вижте раздела „Видео за специалисти“). Включвайки устройството, чрез бутона за захранване - Cordus vibro ще извърши сам цялата процедура.

Cordus Vibro има вградени презареждаеми, акумулаторни батерии, които се зареждат, чрез стандартно зарядно за мобилен телефон в рамките на 4-5 часа. Заряда издържа за 3 седмици или 10 сеанса.

Експресен тест

Оценете своето състояние

Получете безплатна консултация за терапията на дископатия, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите. Оставете ваши координати и наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви съдейства.