Cordus и Sacrus Mag

3

Cordus и Sacrus Mag

засиливат взаимно ефекта си

С едновременното използване на Sacrus и Cordus се обработват две зони едновременно, като и в двете спазмът се отстранява и гръбначният стълб се разтяга. Тази комплексна терапия води до по-бързи и по-сериозни резултати.

Пазете се от фалшификати и не купувайте от неофициални дилъри (гаранцията няма да важи).
Цените са без ДДС.
 

Лекуване на

проблемна област

Принцип на действие

Cordus и Sacrus Mag

icon-1

Отстраняване на болката

Пренапрегнати мускули на гърба, шията, долната част на гърба са причината за болка, появата на хернии, изпъкналости, остеохондроза и изкривяването на гръбначния стълб. Sacrus работи върху областта на сакрума и основата на черепа, Cordus на шията, гръдния кош и долната част на гърба.

Процедурите водят до чувство на жизненост или пълна релаксация. Възможно намаляване на стреса.
icon-2

Разтягане на гръбначния стълб.

И двете устройства повдигат гръбначния стълб, което му позволява да се разтегне. Това увеличава междупрешленното пространство, помага за намаляване на хернията.

Гръбнакът е в състояние да се възстанови, просто трябва да му помогнете.
icon-3

Облекчаване на стреса

Отрицателните емоции и стресът са запечатват в мускулите на гърба. Това се потвърждава от множество изследвания в областта на психосоматиката. Sacrus отпуска мускулите на кръста и основата на черепа, а Cordus – мускулите на шията и гърба.

В някои случаи релаксацията е толкова силна, че човек изпитва катарзис.
icon-4

Укрепване на резултата.

Лечебната сесия е най-добре да се извършва преди лягане. Също така е необходимо да се направи укрепваща гимнастика (описана в инструкциите). Разтоварването позволява на гръбначния стълб да започне да се възстановява. Вътрешните системи, след освобождаването от натиска и компресията, се връщат към здравословен режим на работа. След терапевтичния сеанс, трябва да изпълните укрепващи упражнения (те са описани в инструкциите). 

Да си помогнеш никога не е късно!

Механизъм на действие на

Cordus и Sacrus Mag

Регулярните процедури са

способни не само да премахнат натрупаното напрежение в прешлените и дисковете.

Над 68% от хората

не чувстват вече съществуващи заболявания в гръбначния стълб

Започнете лечението на гръбначния стълб сега, за да предотвратите по-нататъшното развитие на съществуваща изпъкналост, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите.

В крайна сметка пренебрегваните случаи се лекуват много по-трудно, а понякога и с операция.

Cordus & Sacrus - това не е само комплексна терапия, но и друго качество на живот.

Облекчаване на стреса и умората – наслаждавайте се на живота.

В кои случаи помага апарата

Cordus и Sacrus Mag

Устройствата за гръбначния стълб Sacrus и Cordus са универсална система за коригиране на проблеми с гръбначния стълб, гърба и шията в домашни условия.
sacrus_1
Sacrus е в състояние да възстанови естественото положение на прешлените под основата на черепа. Това ви позволява да се отървете от виенето на свят и мигрената.
sacrus_2
Cordus & Sacrus премахват прищипването на седалищния нерв. Нервът се прищипва най-често от спазмиран мускул пириформис. Устройствата са в състояние да го отпуснат.
sacrus_3
Cordus & Sacrus ще помогне при болка, херния, изпъкналости и остеохондроза в долната част на гърба. Необходимо е да се използва страна L. Устройството ще облекчи мускулния спазъм и ще разтегне гръбначния стълб.
cordus-1
Cordus&Sacrus ще помогне при болка, херния, изпъкналости и остеохондроза в долната част на гърба. Необходимо е да се използва страна L. Устройството ще облекчи мускулния спазъм и ще разтегне гръбначния стълб.

Защо Cordus и Sacrus Mag е

най-доброто решение?

Cordus и Sacrus струват по-малко от терапия при професионален, мануален терапевт. Мануалните терапии или остеопатите (струват по 100 лева на сеанс!).

Cordus&Sacrus в пъти ще намалят разходите Ви за лекари. И ще Ви даде възможност самостоятелно да отстранявате много дисфункции в гръбначния стълб.

Един от най-добрите в света. Само няколко медицински тренажори за гръбначния стълб могат да помогнат за постигане на подобен резултат.

Разработен от екип от специалисти. Състоящ се от невролози, физиолози, рехабилитатори и остеопати.

Метод за автогравитационна терапия. Най-важното се заключава в използването на телесното тегло и специалният дизайн на устройството.

Експресен тест

Оценете своето състояние

Получете безплатна консултация за терапията на дископатия, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите. Оставете ваши координати и наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви съдейства.