Устройства Sacrus

Изберете Вашето устройство

SACRUS

Sacrus е универсален тренажор за гърба и гръбначния стълб, който елиминира повечето хронични проблеми със гръбначния стълб у дома. Болка, спазми, ограничена подвижност, хронична умора - всички тези признаци могат да показват фатални промени в структурата на гърба. Но всякакви отклонения могат да бъдат неутрализирани с помощта на цялостна остеопатична терапия. Това е решението, което предлагат учени, физиолози и остеопати, разработили Sacrus: лекувайте се, като остеопат по всяко време, удобно за вас, при всякакви условия.

Sacrus

Sacrus (Сакрус) – единственото устройство за ефективно домашно лечение на прищипване на седалищния нерв, болка в кръста, таза и главоболие. Водещите остеопати препоръчват да закупите това устройство за корекция на гръбначния стълб.

Sacrus Phisio

Sacrus Phisio - помага чудесно при запуснати случаи. Ефектът му усилен от вибрацията, дава възможност за отпускане на спазматичните мускули и разтягане на гръбначния стълб.
 

Лекуване на

проблемна област

Експресен тест

Оценете своето състояние

Получете безплатна консултация за терапията на дископатия, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите. Оставете ваши координати и наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви съдейства.