Cordus и Sacrus

cordus

Cordus

Cordus (Кордус) – единственото устройство за ефективно домашно лечение на шията, гърба, долната част на гърба без лекари, мехлеми и допълнително оборудване.
cordus-pro

Cordus Pro

Cordus Pro (Професионален Кордус) – единственото устройство за ефективно домашно лечение на шията, гърба, долната част на гърба без лекари, мехлеми и допълнително оборудване.
cordus-vibro

Cordus Vibro

Cordus Vibro – единственото устройство за ефективно домашно лечение на шията, гърба, долната част на гърба без лекари, мехлеми и допълнително оборудване.
ustr-sacrus

Sacrus

Sacrus (Сакрус) – единственото устройство за ефективно домашно лечение на прищипване на седалищния нерв, болка в кръста, таза и главоболие. Водещите остеопати препоръчват да закупите това устройство за корекция на гръбначния стълб.
ustr-sacrus-phisio

Sacrus Phisio

Sacrus Phisio - помага чудесно при запуснати случаи. Ефектът му усилен от вибрацията, дава възможност за отпускане на спазматичните мускули и разтягане на гръбначния стълб.
3

Cordus и Sacrus Mag

С едновременното използване на Sacrus и Cordus се обработват две зони едновременно, като и в двете спазмът се отстранява и гръбначният стълб се разтяга.
1

Cordus Pro и Sacrus Phisio

С едновременното използване на Cordus Pro и Sacrus Phisio се обработват две зони едновременно, като и в двете, спазмът се отстранява и гръбначният стълб се разтяга.
 

Изберете Вашата

проблемна област

Експресен тест

Оценете своето състояние

Получете безплатна консултация за терапията на дископатия, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите. Оставете ваши координати и наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви съдейства.