Методика

Терапевтична методика за приложение на

Cordus и Sacrus

Симптоми и нарушенияПрилагане на CordusПрилагане на Sacrus
Головоболие и напрежение.МинималноПълноценно с всеки модел Sacrus.
Болки в тила и дискомфорт.Cordus vibroПълноценно с всеки модел Sacrus.
Нестабилност в шията.Не се прилагаПълноценно с всеки модел Sacrus.
Шийна остеохондроза, болки, тежест.Cordus NewПълноценно с всеки модел Sacrus.
Болка и напряжение в зоната на врата.Всеки Cordus, локално.Пълноценно с всеки модел Sacrus.
Болка и дискомфорт в областта на лопатките , болки в рамото.Cordus NewSacrus се слага под тила, в областта на лопатките за по-удобна процедура.
Междуребрена невралгия, блокове в гърдите.Cordus NewSacrus се слага под тила, в областта на проекцията на слънчевия сплит и под кръста, за по-удобна процедура.
Дискомфорт, болки в долната част на гърба, изпъкналост, дискалгия.Добре помага всеки модел.Задължително разтоварване на таза, като източник на стрес в лумбалната област.
Изпъкналости и хернии в лумбалната, гръдната област.По-силно въздействие с Cordus.В допълнение можете да използвате Sacrus в областта на кръста.
Изпъкналост и херния в шийния отдел на гръбначния стълб.Cordus 2019Причината основана на напрежението на връзките на патологичните връзки се елиминирана по-добре от Sacrus.
Различни нарушения в областта на таза, сакроилеит, синдром на m.piriformis, изкривяване на опашната кост и др.Минимално, помага при синдрома на m.piriformis.Корекция на сакрума и релаксация на m.piriformis се осигурява от Sacrus.
Болки в коленете.ЧастичноНапълно подходящ за локално разтоварване на коляното и чрез задължително разтоварване на таза.
Сексуално здраве.Помага по-вече на мъжете.Ефективно и значително помага, както на мъжете, така и на жените, особено за подобряване на репродуктивната функция.
Сколиоза, изкривена осанка.Помага добре за корекция на осанката.Влияе пряко върху ключовите причини за нарушение на осанката – неправилно положение на таза и нарушено прилягане на черепа.
Мускулна болка в краката и стъпалата.ЧастичноВлияе пряко върху ключовите причини за нарушение в краката – дисбаланс на лигаментния апарат на таза и нарушено прилягане на черепа.
Упражняване на гръдната мускулатура за подобряване на дихателната функция.Частично, болезено.Можете да легнете с гръдната кост върху Sacrus,нежно и достатъчно отработва, и възстановява баланса на гръдно-ребрените стави, отпуска диафрагмата по време на коремно дишане със Sacrus.

Експресен тест

Оценете своето състояние

Получете безплатна консултация за терапията на дископатия, херния, сколиоза или фасетна дегенерация на ставите. Оставете ваши координати и наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви съдейства.